Anadolu Psikologlar Derneği tarafından doğrulanmış sakarya psikolog listesi

Sakarya Psikolog listesi

sakarya-psikolog
Uzm.Klinik Psikolog İlhan BOZKURT hakkında detaylı bilgi ve iletişim için tıklayın

Psikolog Mehmet Nuri TURUNÇ hakında detaylı bilgi ve iletişim için tıklayın

Uzm.Klinik Psikolog Hamza Say

Uzm.Psikolog Ömer Seydaoğulları

Psikolog Cansel Kesmen

Sakarya psikolog listemiz

Sakarya en iyi psikolog listemiz belirli aralıklarla güncellenmektedir. Eğer Sakarya psikolog tavsiye ve öneri arayışındaysanız Adapazarı Serdivan Hendek Akyazı ve Karasu ilçeleri dahil Sakaryada psikolog olarak kamu ve özel sektörde çocuk psikoloğu yetişkin ya da aile psikoloğu olarak çalışan, derneğimiz tarafından bilgileri onaylanmış uzman psikolog sakarya listemizi inceleyebilirsiniz. Sakarya psikolog fiyatları ve ücretleri ilgili özel çalışan psikologlar tarafından belirlenmektedir. Sakaryada psikolog fiyatları için derneklerin ücret belirleme yetkisi yoktur. Özel çalışan psikolog ücretleri bilgilerine ilgili psikologlarla iletişime geçerek erişebilirsiniz. Sakaryada Psikolog Devlet hastanesi randevu konularında ise Sağlık Bakanlığı yetkililerinden bilgi alabilirsiniz.

Sakaryada derneğimiz tarafından bilgileri teyid edilen psikologlar hakkında merak ettğiniz her konuda daha detaylı bilgi için listemizdeki psikologlarla iletişim bilgileri üzerinden veya bizimle buradan iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

Uzmanlar için Bilgi:

Eğer Psikoloji lisans mezunuysanız ve Adapazarı bölgesinde çalışan lisanslı bir psikolog iseniz Sakarya psikolog listemizde yer almak için derneğimizle iletişime geçebilirsiniz.

Derneğimiz danışanlarla derneğimize üye psikologlar arasında gönüllü olarak köprü oluşturmak amacıyla bu hizmeti vermektedir. Bu konuda herhangi bir kar veya ticari amaçlı ffaaliyet yürütmemektedir.