Anadolu Psikologlar Derneği onaylı sertifikalı eğitimler için İstanbul, Ankara, İzmir ve Sakarya psikolog başvurular devam ediyor.

Güncel eğitim duyuruları

MMPI kişilik testi eğitimi: Uzaktan ve yüz yüze mmpı eğitimi için ön kayıtlarımız başlamıştır. Katılım için iletişim bölümünden e-posta ile bize başvurarak ön kayıt yaptırabilirsiniz. Farklı illerde en az 10 kişilik gruplar oluşturarak eğitimci talebinde de bulunabilirsiniz. Eğitim sonunda Anadolu Psikologlar Derneği (APDER) Onaylı sertifika verilmektedir.

ZEKA TESTİ

Çocuklar için zeka testi eğitimi düzenlenecektir. İstanbul ve Sakarya'da düzenlenecek olan eğitime katılmak için bizimle iletişime gecerek ön kayıt yaptırabilirsiniz. Farklı illerdeki psikologlar ve psikolojik danışmanlar için eğitim talebinde bulunmak için grup oluşturarak eğitimci talep edebilirsiniz. Kkatılımcılara Anadolu Psikologlar Derneği (APDER) Onaylı sertifika verilmektedir.

Cocuk değerlendirme test eğitimi

Çocuk değerlendirmede kullanılan zeka ve projektif testler eğitimi verilecektir. Eğitim sonunda Anadolu Psikologlar Derneği (APDER) Onaylı sertifika verilmektedir.

TONİ-4 Zeka Testi Eğitimi

Kültürden bağımsız, pratik, güvenilir ve geçerli, 6 ila 90 yaş arasına uygulanabilen TONİ-4 testi hakkında daha fazla bilgi edinin

Anadolu psikologlar Derneği Sertifikalı Eğitim Programları

APDER alanında uzman eğitimci havuzu ile üyelerine ve diğer isteklilere yönelik sertifikalı eğitimler düzenlemektedir. Eğitim konularını ve tarihlerini gelen taleplere göre size en uygun yer ve zamanda düzenliyoruz. Siz de yapacağınız küçük bağışlarla servet ödemeden sertifikalı eğitimlerimize katılabilirsiniz. Sıklıkla talep edilen başlıca eğitimlerimiz şu konulardan oluşamkatdır.

• (BDT) eğitimi

• Kısa nöropsikolojik testler ve zeka testleri eğitimi
  • Çocuk gelişimi ve değerlendirmesine yönelik testler eğitimi
  • Konuşma terapisi eğitimi
  • Travma sonrası stres bozukluğu TSSB ve Yas eğitimi
  • EMDR eğitimi
  • Klinik görüşme ve değerlendirme eğitimleri (Depresyonda, panik bozuklukta, fobilerde, kaygı bozukluklarında vd. bozukluklarda klinik görüşme)
  • Adli psikoloji eğitimleri

ğitimler

APDER'den eğitim almak için 4 önemli neden

Tüm katılımcılara Anadolu Psikologlar Derneği onaylı sertifika verilir

APDER eğitim sertifikaları, T.C. Kanunlarına göre kurulmuş resmi bir meslek örgütünün verdiği sertifikalardır

APDER'in verdiği sertifikalı eğitimlere servet ödemeniz gerekmez

APDER bulunduğunuz yerden de eğitim almanız için imkanlar oluşturur

Test ve eğitim tanıtımları

demo-pic Bilişsel davranışçı terapi BDT eğitimi:

Psikiyatrik araştırmalarda veriye dayalı olarak etkinliği kanıtlanmış çok az sayıda terapi yöntemi vardır. Bunlardan biri Kısa adı BDT olan Bilişsel Davranışçı Terapidir. Bu nedenle kliniklerde en çok kullanılan terapi yöntemidir. BDT formülasyon ve yapılandırma ağırlıklı bir terapi yöntemdir.Örneğin OKB, Depresyon gibi çeşitli sorunlara göre oturum oturum yapılandırılmıştır. Bu açıdan bakıldığında robotik bir yaklaşım olarak eleştirilebilir. Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerinde şu konular işlenmektedir. BDT'nin tarihsel gelişimi;BDT de yenilikler, BDT'nin dayandığı kuram ve ilkeler, Bilişsel değerlendirme ve görüşme, Sorunları kavramlaştırma, formülasyon, Bilişsel Terapi seansların yapılandırılması, Şemaların, Temel İnanç ve Ara İnançların belirlenerek değiştirilmesi, Davranışçı Tekniklerin öğretilmesi, (Sokratik Sorgulama, Yönlendirilmiş Keşif vb.) Hastalıkların Bilişsel davranışçı modeli ve tedavisi: Panik Bozukluk ve Agorafobinin Bilişsel Davranışçı Modeli ve Tedavisi, Obsesif-Kompülsif Bozukluğun Bilişsel Davranışçı Modeli ve Tedavisi, Depresyonun Bilişsel Davranışçı Modeli ve Tedavisi, Yaygın Anksiyete Bozukluğunun Bilişsel Davranışçı Modeli ve Tedavisi, Özgül Fobilerin Bilişsel Davranışçı Modeli ve Terapisi, Sosyal Fobinin Bilişsel Davranışçı Modeli ve Tedavisi, Sınav kaygısının Bilişsel Davranışçı Modeli ve Terapisi, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Somatizasyon ve Hipokondriaziste Bilişsel Davranışçı model yaklaşımı ve tedavi süreci.

Eğitim konu listesi

Anadolu Psikologlar Derneği Eğitim konuları gelen taleplere göre belirlenmekte ve oluşan havuzdan sonra ilgililere kesin eğitim tarihleri haber verilmektedir.

Eğitim konusu Yer Tarih Eğitimci

İstanbul   Klinik Psikolog